Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cea mai mare REUSITA Antena 3: 10 nominalizari la New York Festivals World`s Best TVFilms

Antena3 Antena3,
Cea mai mare REUSITA Antena 3: 10 nominalizari la New York Festivals World`s Best TVFilms

Antena 3 a fost nominalizata, anul acesta, la 10 categorii din cadrul New York Festivals World`s Best TVFilms, a anuntat Mihai Gadea, duminica seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Astfel, Antena 3. continuă pe Antena3

Cea mai mare REUSITA a TV Antena 3

Antena 3 a fost nominalizata, anul acesta, la 10 categorii din cadrul New York Festivals World`s Best TVFilms, a anuntat Mihai Gadea, duminica seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Astfel, Antena 3.

Basescu: Membrii PMP sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

Presedintele Traian Basescu a spus, intrebat ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, ca fiecare are parerile lui, facand apel la membrii Fundatiei Miscarea Populara si ai PMP sa nu atace PDL, intrucat ar fi cea mai mare greseala.

Cea mai mare firma de asigurari din Romania s-a consolidat in 2013.

Astra Asigurari ramane o companie solida in care clientii si partenerii pot avea incredere. Solvabilitatea si lichiditatea companiei vor depasi de peste doua ori minimele impuse de lege, iar capitalul social se va apropia de 100 milioane de euro, conform rezultatelor financiare consolidate ale anului 2013, estimate de companie. Cea mai mare companie de asigurari din Romania este si una dintre cele mai solide din piata. Conform rezultatelor financiare consolidate la 31 decembrie, Astra va .

Ultima editie a show-ului cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori, atragand cea mai mare audienta din.

Ultima editie The Tonight Show cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani ai emisiunii

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori. Aceasta reprezinta cea mai mare audien.

iti taie respiratia. Imagini incredibile cu cea mai mare campie din lume. Zeci de mii de oameni vin aici in fiecare an

Cerul senin, intinderea uriasa de sare si oglinda care se formeaza in sezonul ploios atrag mii de turisti si fotografi amatori la Salar de Uyuni, in Bolivia, in fiecare an. Salar de Uyuni este cea mai mare c.

Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014.

Nici nu au inceput Jocurile Olimpice de iarna de la Soci ca deja detin cateva recorduri. Cu o investitie de peste 50 miliarde dolari, JO de iarna 2014 vor fi cele mai scumpe din istorie. Soci este capitala olimpica cea mai extinsa ca lungime, orasul etalandu-se pe mai bine de 100 kilometri pe litoral. In plus, nici un alt sit olimpic nu a cunoscut un destin atat de bogat si extraordinar ca Soci. Cercul lui Putin Destinate sa puna in valoare puterea Rusiei lui Vladimir Putin, JO de iarna pot .

Subiectele zilei: Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014; Surorile top-model, contract alunecos pentru deszapezire. De ce nu trebuia sa castige licitatia compania surorilor Salanta; Ce i-a cerut azi Radu Mazare premierului Ponta. Tu

Rusii testeaza pe pielea romanilor frontul din Transnistria. Tiraspolul vrea sa scoata toate institutiile moldovenesti din regiune. Au identificat punctele vulnerabile dar ce poate fi mai vulnerabil decat soarta unor copii). DW: Sofismul de la Finante. A reiesit cu limpezime ceea ce se putea banui din prima clipa si anume ca schema fiscala promisa de Finante pentru creditorii restantieri nu a avut o sursa politica.

Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

Presedintele Traian Basescu a spus, intrebat ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, ca fiecare are parerile lui. El a facut apel la membrii.

IBM ar face cea mai mare schimbare strategica din ultimii 20 de ani daca va decide vanzarea diviziei de procesoare

IBM se gandeste sa vanda divizia de semiconductoare si lucreaza cu Goldman Sachs pentru a gasi posibili cumparatori, scrie Financial Tmes care citeaza surse apropiate discutiilor. Totusi, divizia este foarte importanta si IBM nu s-a decis inca daca o va vinde sau daca va infiinta o companie mixta cu un alt partener industrial.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )